Workshops voor kinderen

 

 

Mijn naam is Marieke Thiescheffer. Ik heb een HBO opleiding voor educatieve arbeid en in 2010 de KABK kunstacademie in Den Haag afgerond. Ik geef les als docent beeldende vorming bij de VAK, basisscholen, voortgezet onderwijs, bij kinderopvang organisaties en culturele instellingen. Ik heb een aantal jaren bij de Nederlandse Omroepen gewerkt als cameravrouw en regie-assistente en heb ook programma's gemaakt voor de lokale omroepen. 

 

Ik geef workshops en lessen aan kinderen in het basisonderwijs, kinderopvang en culturele instellingen.  

Bij DOK werk ik bij de afdeling Kunst en Cultuur als coordinator en Kunstdocent bij het programma van Cultuurhelden en Kunstklik. Daarbij leggen we de verbinding tussen creativiteitsontwikkeling en de leerdoelen van het basisonderwijs.

Ik geef onder andere lessen in stop motion, fotografie, filmmontage, tekenen en schilderen. Ik kan lessen op maat maken voor u of uw organisatie. 

Ik geef ook privelessen in tekenen schilderen, film of stop motion voor kinderen aan huis in kleine groepjes (max. 4 kinderen per keer) op de middagen in overleg. 

 

Sinds 1 april 2020 heb ik een eigen bedrijf: KunstKlasMarieke. Het nummer van de Kamer van Koophandel is 77704517 en het nummer voor de omzetbelasting is 083338779B02.

 

Schilderles voor volwassenen zie boven menu.

 

 

  

Voor workshops en schilderles kunt u contact opnemen met

mariekethiescheffer@hotmail.com 

of telefoon 06-2731 6681