Schilderles Volwassenen

Iedereen kan schilderen

Iedereen kan schilderen

 

In september start ik op donderdagavond met een nieuwe groep. Het gaat om het plezier van het bezig zijn en het is altijd goed. Je kan leren, experimenteren en grenzen verleggen. Je ontdekt wat bij jou past. We werken in alle rust en met de focus op het werk. Ervaring met creativiteit is prima, maar niet perse nodig.

 

Het atelier is aan het Rietveld 49. Ik werk in kleine groepen, daardoor kan ik iedere cursist intensief begeleiden. We beginnen met een introductie van tien lessen. In deze lessen leren we een onderwerp kiezen, een compositie maken, een schets opzetten, de eerste laag aanbrengen, een kleuren palet maken, lichte en donkere partijen aanbrengen, specifieke eigenschappen van olieverf, nat op droog en nat in nat schilderen, textuur aanbrengen met kwast of paletmes.

 

Cursisten die al les van mij hebben gehad zeggen over mij:                

‘Marieke is stimulerend, kan het schildersvak goed overbrengen, brengt rust, heeft een goed oog, sluit goed aan bij het niveau van de cursist.”

 

De kosten zijn voor 10 lessen van twee uur voor 150 euro en 20 euro materiaal kosten.  Koffie wordt door de cursisten zelf verzorgt, als ook het klaar zetten van de stapelbare tafels en (tafel)ezels en het materiaal. 

De lessen zijn wekelijks en niet in de schoolvakanties. De gratis proefles is op donderdag 1 september van 19.30 tot 21.30 uur. 

 

Heb je belangstelling mail naar mariekethiescheffer@hotmail.com  of bel 06 2731 6681. 

 

 

Lessen overdag:

Overdag kan ik op verzoek les geven in mijn eigen atelier aan het Schuttersveld aan maximaal vier cursisten. De data en tijd wordt samen overeen gekomen. De kosten zijn 75,= euro per ochtend van 10.00 tot 12.00 uur en inclusief koffie. 

 

Kunstcoach op bezoek:

Op verzoek kan ik bij u langs komen in uw atelier of woning om uw werk te bekijken en samen met u te bedenken wat de volgende stap kan zijn. Een atelierbezoek duurt twee uur en kost 75 euro per keer.